Bitcoin er som tidlig Internett

25.04.2017 23:47

Bitcoin finansiering: Mindre enn bioteknologi, eiendommer, aksjer, banker etc.

Noen næringer sannsynligvis tiltrekker seg mer finansiering fordi de er større. Programvareselskapene tiltok 11 milliarder dollar i Venture capital (VC) finansiering i fjor, de fleste av de undersøkte næringene, ifølge Moneytree-rapporten fra PricewaterhouseCoopers og National Venture Capital Association, som bruker data fra Thomson Reuters. Programvareindustrien tiltrak også de fleste avtaler, og når det er tatt hensyn til tallet, er den gjennomsnittlige programvareinvesteringen ikke blant de høyeste. 

Interessen for bitcoin har begynt å plukke opp i år. VC-investeringer i bitcoin-relaterte selskaper økte til 64,9 millioner dollar over 14 avtaler i første kvartal, nesten 90% av pengene økte i fjor, ifølge CB Insights. Hvis finansieringen holdt opp i dette tempoet, ville det øke $ 200 millioner i år.

Bitcoin finansiering: Mindre enn bioteknologi, banker Noen næringer sannsynligvis tiltrekker seg mer finansiering fordi de er større. Programvareselskapene tiltok 11 milliarder dollar i VC-finansiering i fjor, de fleste av de undersøkte næringene, ifølge Moneytree-rapporten fra PricewaterhouseCoopers og National Venture Capital Association, som bruker data fra Thomson Reuters. Programvareindustrien tiltrak også de fleste avtaler, og når det er tatt hensyn til tallet, er den gjennomsnittlige programvareinvesteringen ikke blant de høyeste. Interessen for bitcoin har begynt å plukke opp i år. VC-investeringer i bitcoin-relaterte selskaper økte til 64,9 millioner dollar over 14 avtaler i første kvartal, nesten 90% av pengene økte i fjor, ifølge CB Insights. Hvis finansieringen holdt opp i dette tempoet, ville det øke $ 200 millioner i år.
Tilbake